Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Bouchez stapt uit de regering: “Wil de groep niet langer straffen met mijn aanwezigheid”

Een mooi staaltje zelfkennis in het Parlement deze namiddag, waar Georges-Louis Bouchez zijn exit uit de Federale Regering aankondigde. ‘Mijn deelname in ‘Special Forces’ heeft mij tot inzichten gebracht. Ik ben niet alleen in de woestijn mijn teamgenoten tot last, maar ook in de Wetstraat. Ik kan het niet langer aanzien dat deze regering scheef bekeken wordt omdat ik niets bijdraag.’

Onder mak applaus nam Bouchez daarom zijn verantwoordelijkheid. ‘Het is hoog tijd dat ik me richt op de belangrijke zaken in het leven, zoals kijken hoe fitte mensen wél jerrycans verslepen’, aldus het MR-kopstuk. 

Hij benadrukte ook nogmaals met verve geslaagd te zijn voor de proeven als reservist.

Meer van dit soort artikels? Volg ons dan via Twitter, Facebook of Instagram.

Eén reactie

Geef een reactie