Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Georges Leekens biedt zich aan om de laatste 10% van zijn taak bij de Rode Duivels uit te voeren

Roberto Martinez is nog niet half de deur uit of er staan al talrijke kandidaat-opvolgers klaar. Wij vernamen uit betrouwbare bron, namelijk de man zelf, dat Georges Leekens erop gebrand is om die loodzware taak nog eens op zich te nemen.

‘Ik word nog vrij regelmatig herinnerd aan mijn 90%-quote en eigenlijk had ik de groep op dat moment nooit in de steek mogen laten. Ik voel me medeverantwoordelijk voor alle tegenslagen en teleurstellingen die de ploeg sindsdien heeft opgestapeld. Dat zou onder mijn bewind helemaal anders verlopen zijn.’

Leekens blijkt ook allerminst onder de indruk van de door analisten en fans naar voor geschoven opvolgers.

‘Ik hoor in de wandelgangen de namen van Preud’homme en Kompany, maar dan vind ik mezelf nog altijd de betere keuze. Alle respect, maar we gaan onze jongens toch niet in de klauwen van een hysterische zot dwingen? Of in de nauwelijks volgroeide handjes  van een jonkie die nederlagen aaneenrijgt en het een proces noemt? Nee, geef mij mijn rechtmatige 10% en ik garandeer je dat we bij de eerstvolgende kansen in de prijzen vallen!’

Meer van dit soort artikels? Volg ons dan via Twitter, Facebook of Instagram.

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie