Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Ontgoochelde surfer wacht op tweede golf

Hartbreuk op het strand van Westende, waar Peter (32) al sinds vrijdag staat te wachten op een tweede golf. “Iedereen heeft het er steeds over, maar wanneer komt ie nou in godsnaam?” aldus een verbouwereerde Peter.

De klap komt extra hard aan, omdat Peter, net als veel anderen, de eerste golf helemaal gemist heeft. “Ongelofelijk dom van me,” zo stelt Peter. “Iedereen wist dat die er aan kwam, maar ik was er gewoon echt niet op voorbereid.” Peter hoopt desondanks dat hij snel opnieuw aan de slag kan. “Ik wil graag een filmpje dat ik zo echt in die golf zit, dat gaat volgens mij wel viraal,” aldus de moedige surfer.

Meer van dit soort artikels? Volg ons dan via Twitter, Facebook of Instagram.

7 reacties

 1. Tiseghrims Tiseghrims

  Hopelijk heeft onze surfer een mondmasker dat tegen het water kan!

 2. Seig hiel Seig hiel

  Die surfer kan zijn hartje ophalen, ze komt er eindelijk aan!! Ik ben zoooo gelukkig voor hem!!!

 3. Bruneau De Lacanau Bruneau De Lacanau

  Die gast is wel nie echt van de slimste blijkbaar, die heeft niet door dat het over een golf van besmettingen gaat en niet over een echte golf!
  Ik maak me soms echt zorgen over de lokale surfers daar…

  • Anoniem Anoniem

   Ik maak me eigenlijk eerder zorgen over mensen die echt nieuws niet kunnen onderscheiden van satire, zelfs niet wanneer er bij de naam van de site letterlijk staat ‘Maakt niet uit. Het hád waar kunnen zijn’…

  • Reaper Reaper

   Je bent ook het scherpste mes in de lade…

   • Anoniem Anoniem

    “scherpste mes in de lade” die is goed ! 🙂

Geef een reactie